Ливърпул загуби тежко с 0:3 от Брайтън във Висшата лига, като

...
Ливърпул загуби тежко с 0:3 от Брайтън във Висшата лига, като
Коментари Харесай

Клоп: Тази загуба е най-лошата в кариерата ми

Ливърпул загуби тежко с 0:3 от Брайтън във Висшата лига, като успеха прати " чайките " над мърсисайдци в таблицата. Отборът на Юрген Клоп към този момент загуби последователни мачове за повторно този сезон и мениджърът призна, че тимът му е бил справедливо надвит от хората на Роберто Де Зерби.

" Много съм разочарован. Поздравления за Брайтън, изиграха страховит мач против неприятен съперник. Днес в действителност не бяхме положителни и не мога да си спомня добра фаза, интервал или каквото и да било. Опитахме се да помогнем на момчетата с друга групировка, само че въобще не се получи. Моя е отговорността, знам това. Опитахме да го променим още веднъж през второто полувреме, само че сбъркахме доста.

На моменти изглеждаше прекомерно елементарно за Брайтън, организацията беше изцяло изчезнала. Беше прекомерно елементарно. Просто беше прекомерно елементарно и не можеш да се върнеш в този мач. Не мога да си спомня по-лош мач, освен в Ливърпул, и това е моята отговорност. Това е ниска точка ", показа фрустрираният Клоп.

Поражението на Ливърпул оставя " алените " на осмо място в таблицата на Висшата лига и са изправени пред същинска борба за довеждане докрай в челната четворка. Отборът на Клоп е на седем точки зад местата в Шампионската лига и към този момент е побеждаван шест пъти във Висшата лига този сезон.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР